Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Check-Up ile Hangi Hastalıklar Önceden Tespit Edil


Check-up işlemi sayesinde birçok hastalığı önceden saptamak ve tanı koymak mümkündür. Bireylerin belirli

Check-up işlemi sayesinde birçok hastalığı önceden saptamak ve tanı koymak mümkündür. Bireylerin belirli aralıklarla yaptırması önerilen bu işlem, özellikle birtakım belirtiler gösteren hastalıkların net bir şekilde algılanmasında oldukça önemli bir konuda yer almaktadır. Peki, check-up ile hangi hastalıklar önceden tespit edilebilir? hiç merak ettiniz mi?


Prostat check-up işleminde hangi testler yapılmaktadır?

Check-up ile önceden tespit edilebilen hastalıklar nelerdir?

Hastalıklara erken teşhis konmasında oldukça önemli bir konumda yer alan check-up işlemi, bu zamana kadar birçok kişinin hayatını kurtarmış ve hastalıklardan kısa zaman içerisinde kurtulmasına olanak sağlamıştır. Hastalıklara erken teşhis konmasında büyük bir önem arz eden bu işlem sayesinde;

-          Tiroid
-          Şeker
-          Böbrek üstü bezleri
-          Damar sertliği
-          Koroner damar hastalıkları
-          Kanser

gibi hastalıklar saptanabilmektedir. Tabi yapılan işlemler sırasında herkesin arzu ettiği hiçbir hastalığa rastlamamaktır. Ancak eğer varsa bu hastalıkların ortaya çıkarılması kişinin hayatını sürdürebilmesi için önemlidir. Çünkü özellikle kanser gibi hastalıkların kısa süre içerisinde kişinin ölmesine neden olmaktadır. Fakat bu kanserin önceden tespit edilmesi ve tedavi sürecine girilmesi kişinin kurtulmasını sağlayabilmektedir. Hastalıkların erkenden anlaşılması ve tedavi sürecine erken başlanması birçok hastalığın oldukça kolay bir şekilde ortadan kaldırılmasını sağlamaktadır. Bu nedenle check-up işlemi henüz belirtileri bulunmayan hastalıkları ortaya çıkarma konusunda oldukça önemli bir konumda yer alan uygulamadır. Belirli aralıklarda ihmal edilmeden yaptırılması uzmanların en önemli tavsiyeleri arasında yer almaktadır.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
02 Ekim 2013 Çarşamba - 00:29

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa