Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

DRX 9000 Combo Tedavisinin Diğer Bel ve Boyun Fıtı


DRX9000 cihazı, ameliyat olması önerilen ya da ameliyat olup iyileşememiş bel ve boyun fıtığı hastalarında kullanılan, CE kalite belgelerine sahip, FDA onaylı cihazdır.

DRX 9000 bel ve boyun ağrıları olan ameliyatlık bel ve boyun fıtıklı hastalarda kullanılan %86 ile %95 başarı oranlarına sahip ameliyatsız bir tedavi yöntemidir.

Dekompresyon sisteminin arkasındaki bilimsel çalışmalar esas anlamıyla uzay programları ile başlatıldı. NASA uzay araştırmalarında,yerçekiminin olmadığı bir ortamda astronotların omurgaları üzerindeki basıncın azaldığı, disk aralıklarının genişlediği ve bel ağrılarının rahatladığı gözlemledi. DRX9000C, bu tecrübeden yola çıkarak, bel ve boyun fıtığı ağrısı çeken bir çok hastanın ameliyata gerek duymadan tedavi edilebilmesi için geliştirildi.

DRX-9000 cihazı kemerler, yüksekliği değişebilen hava yastıkları, çekim açısı ayarlarıyla ve logaritmik çekimle disk içi basıncını negatif değerlere düşürerek etkili bir tedavi sağlar.

Diğer traksiyon cihazlarında vücudun koruyucu mekanizmaları devreye girdiğinden adeleler kasılır. Bu da etkili bir çekme yaratmadığı gibi ağrılara yol açabilir.

DRX-9000 sisteminde ise, logaritmik bir eğriyle çektiğinden vücudun koruma mekanizmaları uyarılmaz ve disklerin içinde, omurların arasında etkili bir negatif basınç oluşur.

Cihaz Amerika başta olmak üzere dünyada bir çok ülkede kullanılmaktadır. DRX9000  cihazı kemerler, yüksekliği değişebilen hava yastıkları, çekim açısı ayarlarıyla ve logaritmik çekimle disk içi basıncını negatif değerlere düşürerek etkili bir tedavi sağlar.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
15 Ağustos 2014 Cuma - 13:29

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa