Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi
ONLINE GÖRÜŞME
Whatsapp

Erken Ortodontik Muayenenin Yararları Nelerdir?


Erken dönemde yapılan ortodontik muayene, varolan problemlerin önceden tespitini ve bunların düzeltiminin daha

Erken dönemde yapılan ortodontik muayene, varolan problemlerin önceden tespitini ve bunların düzeltiminin daha kısa sürede olmasına yardımcı olur. Ortodontist problemin nedenine bağlı olarak, büyüme ve gelişimin en uygun döneminde başlamak için hastayı periyodik  kontrollere alıp tedavi için bekleyebilir. Erken dönemde tespit edilen her problem, çocuğunuzun erken ortodontik tedaviye ihtiyacı olduğu anlamına gelmez.

Eğer Çocuğunuzda Şu Problemleri Görürseniz, Onu Bir An Önce Ortodontiste Götürmelisiniz:

Erken veya geç diş kaybı -Diş aralarında oluşmuş büyük çürükler -Isırma veya çiğnemede güçlük - Geniz eti, alerjik rinit veya sebepsiz ağız solunumu-geceleri horlama - parmak emme - Çapraşıklık, arka arkaya sıralanmış keser dişler -12 yaşında sürmemiş köpek dişleri - Çenelerde kayma-yüz asimetrisi - Bazı sesleri çıkarmada güçlük -Çenelerinin çok önde veya geride konumlanması - Dişlerini çok sıkma veya uykuda diş gıcırdatması

Bu özel problemler erken dönemde müdahale edilmesi gereken problemlerdir. Erken tedavi özellikle çocuğunuzun kendine güvenini kazanması için oldukça önemlidir.


Detaylı bilgi için randevu alabilir veya 444 54 33 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme amaçlıdır.




İçeriğimiz daha önce kez değerlendirilmiş ve ortalama yıldız verilmiş.
11 Kasım 2014 Salı - 13:37

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa